Hvidløgs-Miso*-Suppe

Hvidløgs-Miso*-Suppe
Vidundersuppen der kurerer småting
som forkølelse, tristesse og almen vintertræthed

Simpelt og virksomt på det tidspunkt, hvor kroppen værker lidt og man kan mærke, at der måske er "noget" undervejs. Suppen her, som jeg lærte det af Anne Marie Colbin, er mit redskab til at genoprette balancen og tilføre kroppen noget styrke.

Måske tror du, at jeg vrøvler - men jeg udfordrer dig til at give det en chance næste gang du føler dig lidt "under the weather" <3

Husk på, at misoen aldrig må koge. Tænk på miso som en levende ting, der ikke kan tåle mere end sådan en godt 80 graders varme.

* Miso er som regel lavet på fermenterede sojabønner og kan købes i mange supermarkeder og helsekostbutikker. Miso er fyldt med gode bakterier, der er med til at opretholde en god balance i tarmsystemet - hvor en stor del af immunforsvaret holder til :-)