Bliv Klogere på Bella Beluga Seamless

Bliv Klogere på Bella Beluga Seamless

Hvorfor laver vi tøj, når vi nu er mest vilde med yoga?

Oprindeligt startede det hele med ønsket om at producere det mest behagelige yogatøj. Ikke mode, som sådan, mere bare sportstøj uden dikkedarer, nemt at bruge, nemt at vaske, svedabsorberende, åndbart og i mange farver. OG fordi vi ville gøre det muligt for undervisere rundt omkring i landet at kunne tilbyde et mer-produkt til deres elever og kunder. Det er nemlig ikke helt let at leve af at undervise – især ikke i de mindre byer som fx Faaborg, hvor vi har vores eget yoga- og fitnessstudie.

Hvorfor har vi valgt at vores Classic Collection skal strikkes seamless?  -og hvad er seamless egentligt?

Bella Belugas Classic Collection er strikket på nogle specielle italienske strikkemaskiner. Maskiner, der strikker i cirkulære bevægelser, hvilket gør det muligt at producere tøj nærmest uden syninger. Dét er netop dejligt - ikke mindst, når man skal ligge ned i forskellige yogastræk. Denne helt specielle teknologi er ligeledes perfekt i forhold til produktion af tøj med kompressionseffekt, som er rigtig godt ikke kun til yoga, men også til løb og en helt masse andre sportsaktiviteter.

Når tøjet strikkes i denne tubulare form og med dens høje elasticitet kan vi opnå den helt rigtige pasform, som sikrer en ualmindelig høj komfort.

Hvad er Dryarn?

Inden du tager et helt nyt stykke tøj fra Bella Beluga Classic Collection på, klipper du et mærkat af, hvor der står, at produktet er lavet af Dryarn – Dryarn er et forholdsvis nyt og revolutionerende garn lavet af polypropylen. Polypropylen er den letteste mikrofiber, der findes, og har en evne til at ikke at absorbere vand og sved, men transporterer i stedet sveden enten til det næste lag tøj eller bare ud i luften omkring os, hvor det fordamper. Det gør vores tøj meget velegnet som tøj til sportsgrene, hvor man sveder meget eller som basislag – eller undertøj – til skiløb, vandretøj osv, idet det har en meget høj isolerende evne, der beskytter kroppen mod kulde- og varmepåvirkninger.

Ydermere angribes Dryarn ikke af bakterier og andre mikroorganismer. Derfor kan tøj produceret af Dryarn vaskes på blot 30 graders varme og meget lidt sæbe og stadig holde sig lugtfrit.

Hvorfor holder Bella Beluga seamless sig så godt trods hyppig brug og vask?

Det simple svar er, at alle produkter i vores Classic Collectin er produceret af italiensk Dryarn og polyamidgarn af meget høj kvalitet, som sikrer ualmindeligt bløde produkter, der holder sig godt trods hyppig brug og vask. I næsten 5 år har vi og alle vores kunder, hvoraf mange af dem dagligt træner i vores center, brugt tøjet og vi ved derfor, hvor godt og hvor længe, det holder sin facon og sine fine farver. Dét er vi stolte af!

Er Bella Belugas Classic Collection økologisk?

Mange rynker lidt på næsen, når man hører om materialer som polyamid og syntetiske fibre! Er der grund til det? Man kan ikke sige at vores Classic Collectin er økologisk, men den er bæredygtig – hvordan det? Dryarn er fuldt ud bæredygtigt og nedbrydelig, produceret uden giftige tilsætningsstoffer og blegemidler, ved lave temperetuer og med relativt lavt vandforbrug ulige uld og bomuld. I dermatologiske test viser det sig, at Dryarn i højere grad end bomuld holder huden fri for dermatitis, irriationer og allergi. Læs mere om Dryarn her: Dryarn 

Hvorfor synes vi, du skal vælge Bella Belugas tøj til din sport?

  • Fordi det er et bæredygtigt produkt. 
  • Fordi det er strikket i facon, er svedtransporterende og holder dig komfortabel og varm, når det er koldt og tør, når du sveder.
  • Fordi det får dig til at se godt ud både til træning og i det hele taget!

You may also like View all