Bella Beluga tights er kvalitet, kærlighed og kompression i ét!

Bella Beluga tights er kvalitet, kærlighed og kompression i ét!
Hvorfor bruge tights med kompression?

Tights med kompression giver den optimale støtte, øger blodcirkulationen, og sikrer at ilt og næringsstoffer tranporteres bedre rundt i kroppen. Dette giver blandt andet bedre muskeludholdenhed, mindre ømhed samt hurtigere restitution.

Kompression giver kroppen den allerbedste støtte under din træning og rigtig mange sætter pris på den bonus, der er ved kompression; nemlig, at de tætsiddende kompressionstights holder baller, mave og lår på plads, så det ikke føles som om, det ryster, når du bevæger dig.


Hvornår kan du bruge kompressionstights?
Tights med kompression er super gode til alle typer træning, både den blide yoga og de mere hårde og intensive træninger, hvor det er vigtigt, at tightsene bliver siddende, hvor de skal, og hvor du også vil have glæde af kompressionseffekten. 

Hvilken størrelse skal du vælge?

Husk, at det er meningen, at tights med kompression skal føles strammere end dine almindelige tights. Det betyder også, at de ikke er lige så lette at få på - men når det først sidder, så sidder de - og du kan sagtens bevæge dig alt det du skal under din træning alligevel. Faktisk bliver mange så glade for det, at de ikke bruger andet!


Bella Beluga er kvalitet, kærlighed og kompression i ét!

p.s. du kan også sagtens vælge, at dine tights ikke skal sidde super stramt - de er stadig væk mega lækre! Faktisk er det tights, som du gerne vil bo i.

p.p.s. alle vores tights har kompression - nogle mere end andre! 
(Classic Tights Long med høj talje, Seamless Sculpture Tights samt Classic Tights 3/4 har mest - Seamless Ribbed Tights har mindst)

You may also like View all