Nyheder

Jeg anbefaler i højeste grad, at du giver retten her en chance.Du skal ikke være bekymret i forhold til at følge opskriften særlig præcist, for i bund og grund er der blot tale om en dampet grønkål med en topping...
Fortsæt
I maj måned plantede jeg omkring 10 squashplanter ud i min urtehave. 10 fordi vi faktisk rigtig godt kan lide squash. Bagt, grillet, dampet og råt.  ... men hold nu op for en succes ... målt på kvantitet ikke mindst! Man skulle...
Fortsæt
Jeg har været meget inspireret af Kille Ennas fantastiske løgsuppe fra bogen Smag. Bogen er rigtig fin, en hyldest til danske økologiske avlere af lækre fødevarer. Den kan bestemt anbefales omend den har et par år på bagen. Opskriften her...
Fortsæt
Jeg elsker at tænke på mad, tale om mad, lave mad (til andre især) og at spise dejlig mad.Det er noget, jeg har øvet mig på i rigtig mange år. Dét, at ydmyge ingredienser bliver til noget, der er smukt at...
Fortsæt
Det er virkeligt meget enkelt at spire frø, linser og bønner. Og hurtigt! 3-5 dage afhængigt af hvad det er, du spirer. Blandt mine favoritter er Mungbønner og Azukibønner, men også linser, ærter, radise-, lucerne- og quinoafrø er lækre. Et...
Fortsæt