Nyheder

Spises varmt, lunt eller koldt! Netop denne mos var en del af vores menu i aftes. Den blev serveret varm sammen med fyldte Portobello svampe og ristet surdejsbrød. Du skal bruge:3 store rødbeder2 spsk olivenoliesalt1 dl yoghurt1/4 dl olivenolie2 fed hvidløg2 spsk...
Fortsæt
Lækkert og helbredende Snup en gryde og start dagen med at brygge en liter "mirakelvand" - hældes i en kande/termokande og nydes i løbet af formiddagen. Du skal bruge: 5 cm frisk ingefærrod, i skiver 1 liter vand evt. 1...
Fortsæt
Opskrift på tørrede appelsinskiver Tørrede appelsiner til ophæng eller vedhæng og bordpynt er lige så lette at lave som de er smukke.Vigtigt er det, at skære skiverne tyndt - nærmest så tyndt, det er muligt uden at skiverne går i...
Fortsæt
Vores forfædre i nærmest alle kulturer har gjort brug af fermentering - i tusindevis af år. Hvad end vi kalder det Sauerkraut, Kimchi, Kombucha, Miso, Yoghurt eller Kefir, så drejer det sig (bare) om mælkesyregærede fødevarer. Processen har den fantastiske...
Fortsæt
Vidundersuppen der kurerer småtingsom forkølelse, tristesse og almen vintertræthed Simpelt og virksomt på det tidspunkt, hvor kroppen værker lidt og man kan mærke, at der måske er "noget" undervejs. Suppen her, som jeg lærte det af Anne Marie Colbin, er...
Fortsæt