Nyheder

Jeg har været meget inspireret af Kille Ennas fantastiske løgsuppe fra bogen Smag. Bogen er rigtig fin, en hyldest til danske økologiske avlere af lækre fødevarer. Den kan bestemt anbefales omend den har et par år på bagen. Opskriften her...
Fortsæt
Jeg elsker at tænke på mad, tale om mad, lave mad (til andre især) og at spise dejlig mad.Det er noget, jeg har øvet mig på i rigtig mange år. Dét, at ydmyge ingredienser bliver til noget, der er smukt at...
Fortsæt
Det er virkeligt meget enkelt at spire frø, linser og bønner. Og hurtigt! 3-5 dage afhængigt af hvad det er, du spirer. Blandt mine favoritter er Mungbønner og Azukibønner, men også linser, ærter, radise-, lucerne- og quinoafrø er lækre. Et...
Fortsæt
Lækkert, nemt og super sundt Har du prøvet at lægge dine mandler i blød i mindst 10 timer før du spiser dem eller som her bruger dem i din müsli?Hvis du har, så ved du, at de vokser til tredobbelt...
Fortsæt
- med parmesan og et aller andet grønt!Til trods for at bønner og linser ofte er en del af menuen, så leder du måske som jeg altid efter inspiration til servering af netop planteprotein.Og i denne tid, mørk og kold...
Fortsæt